Ga naar de inhoud


+++ Security Nieuws +++

11/05/2019

Hoe kunt u fraude vermijden bij toegangscontrole ?

Vorige week werd in diverse media gesproken over de mogelijke fraude bij toegangscontrole-systemen met badges.Wat is het probleem ?Het badge nummer van een badge kan met behulp van een bepaald toestel gekopieerd worden, waardoor de rechten die...

Lees meer

BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. HET CORONAVIRUS

Welkom op onze website en bedankt voor uw bezoek ! Door onze website te bezoeken verklaart u zich akkoord met het gebruik van de cookies.

In het kader van veiligheid en beveiliging vinden wij het belangrijk om u te laten weten wat we doen om de risico's voor onze werknemers, klanten en partners met betrekking tot het nieuwe coronavirus (COVID-19) te beperken. Stanley Black & Decker en STANLEY Security blijven onze bedrijven actief en effectief leiden in reactie op COVID-19, met drie hoofddoelstellingen centraal:

1. Onze werknemers en hun families beschermen.
Dit betekent dat, waar mogelijk, onze medewerkers vanuit huis werken. Wanneer dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld voor onderhoudstechniekers of medewerkers van onze alarmcentrale Connexcenter, hebben wij hen voorzien van de nodige veiligheidsinstructies en beschermingsmiddelen.

2. Ervoor zorgen dat ons bedrijf volledig operationeel is om klanten te helpen.
• Op onze alarmcentrale Connexcenter, van waaruit we u 24/7 bewaken, is ons noodplan van kracht. Hierdoor zijn we in staat om uw bewaking permanent te verzekeren.
• Onze serviceafdeling heeft de nodige maatregelen genomen om u te garanderen dat we altijd in staat zijn om uw dringende storingen op te lossen. Uitzondering hierop is dat alle geplande preventieve onderhoudsbeurten worden geschrapt.
• Lopende projecten worden in de mate van het mogelijke afgewerkt. Er worden geen nieuwe installaties opgestart.
• Onze administratieve diensten zijn niet bereikbaar tot 5 april.
• Klanten die in het bezit zijn van een onderhoudscontract kunnen ons voor hoogdringende technische problemen bereiken op het gekende 24/7h nummer 02/733.11.44 of per mail naar S-CSS-support.anr@sbdinc.com.

3. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus in te dammen.
Om ons steentje bij te dragen om de verdere verspreiding van COVID-19 te helpen voorkomen, heeft STANLEY Security wereldwijde en regionale reisbeperkingen ingesteld. We blijven de richtlijnen van Sciensano (Wetenschappelijk Instituut van Volksgezondheid) en WHO (World Health Organization) benadrukken bij onze werknemers voor persoonlijke preventiemaatregelen en reisbegeleiding en moedigen werknemers aan om virtueel groepsbijeenkomsten te houden.

We blijven deze situatie nauwlettend volgen en zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat onze kernactiviteiten en activiteiten volledig operationeel blijven om u van dienst te zijn.
Vriendelijke groet,

Marc Deelen
General Manager Central Europe

STANLEY SecurityUw woning of uw bedrijfslokalen, net als de mensen die er wonen of werken én uw bezittingen verdienen alle bescherming. VAG Security Systems biedt u een volledig pakket veiligheidssystemen en een professionele service voor een efficiënte, betrouwbare en duurzame preventie tegen de meest uiteenlopende risico’s.

UW BEVEILIGING ÉN VEILIGHEID VERDIENEN EEN TOTALE AANPAK!